BIO - FAIRTRADE - GLUTENVRIJ - VEGAN
Kan sporen van amandelen, hazelnoten, pistachenoten, melk en soja bevatten.
Geniet van de eerste bio-gecertificeerde chocolade zonder toegevoegde suiker!
Deze chocolade wordt gemaakt van geselecteerde bijzonder fruitige cacaobonen uit Peru en Santo Domingo.
Deze chocolade smaakt bijzonder zacht en smeuïg door het gebruik van inuline, een biologische plantaardige vezel, zonder toevoeging van suiker, stevia, maltitol of andere zoetstoffen. Een bijzondere ervaring.
De chocolade die het verschil maakt, hapje per hapje !
Lees alles over ons programma op:
www.directcocoa.org
INGREDIËNTEN: Inuline°, Cacaomassa°, Cacaoboter°, Mager cacaopoeder°, Natuurlijk vanille aroma°, Emulgator: zonnebloemlecithine°.
°Biologische ingrediënten. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
►Cacao en vanille: Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten, totaal 54%. info.fairtrade.net/sourcing
Ten minste 70% cacaobestanddelen.
Voedingswaarden voor 100g: energie 1900kj/454kcal, vetten 36,0g, waarvan verzadigde vetzuren 22,3g, koolhydraten 6,9g, waarvan suikers 4,2g, Vezels 48,5g, eiwitten 4,5g, zout 0,03g